Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis o femeie în vârstă de 58 de ani, din judeţul Cluj, şi i-a furat din locuinţă suma de 34.000 de lei, anchetatorii afirmând că acesta fusese angajat ca cioban de către fiul victimei.

Anchetatorii care au mers la faţa locului au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, pe corpul acesteia fiind descoperite mai multe leziuni produse, cel mai probabil, cu un cuţit.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Cluj, suspectul în cazul uciderii femeii este un bărbat de 32 ani, din comuna Gioseni, judeţul Bacău, care o cunoştea pe victimă şi ştia că aceasta are bani în locuinţă, în condiţiile în care bărbatul fusese angajat ca cioban la fiul victimei.

Poliţiştii mai spun că după ce a ucis-o pe femeie ciobanul a furat din locuinţa acesteia suma de aproximativ 34.000 lei şi alte bunuri.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că intenţiona să meargă cu un taximetru în municipiul Bacău.

El a fost reţinut pentru 24 ore pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca astazi să fie dus la Tribunalul Cluj cu propunerea de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. V-AM SPUS EU,TARANII AFARA DIN CLUJ,CA NU SE STIU COMPORTA LA NOI IN ORAS!!! E O PROBLEMA CU EI SI LA BLOC,CA VECINI ISI BAGA NASUL PESTE TOT! NU-I MAI LASATI SA INTRE IN CLUJ FARA TAXA,CA NU MERITA! BIATA FEMEIE I-A DAT OMORUL CIOBANU! AFARA DIN CLUJ TARANII,CA SI LA MAGAZINE E PLIN DE EI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here