Președintele USR, Dacian Cioloș, a spus că problema partidului pe care îl conduce a fost cu premierul Cîțu, nu cu preșdintele PNL, Cîțu.

„Problema noastră a fost cu comportamentul premierului Cîțu în guvern, unde din punctul nostru de vedere a abuzat de poziția de premier pe care a avut-o nerespectând niște regului și principii pe care le-am stabilit împreună pentru buna funcționare a unui guvern de coaliție. Florin Cîțu e președintele unui partid, îl reprezintă și evident că putem sta de vorbă atâta timp cât luăm decizii politice, ne înțelegem și apoi un guvern condus de un guvern coerent le pune în aplicare”, a declarat Dacian Cioloș.

El a ținut să precizeze că lucrurile puteau funcționa dacă Florin Cîțu nu recurgea la gesturile care au făcut USR să iasă de la guvernare.

„Dacă premierul Cîțu ar fi aplicat decizile luate de noi în coaliție nu am fi ajuns în situația asta”, a mai spus Cioloș.


sursa: stiripesurse.ro

Citește și: Orban, în mijlocul iadului dezlănțuit: „Nu suntem responsabili de ceea ce s-a întâmplat. Parlamentarii PNL nu au nicio vină”

1 COMENTARIU

  1. Politicienii momentului par oameni fără știință de carte, fără expertiză în muncă, nici naiba nu a auzit să fi performat în ceva domeniu de activitate, nici macar în gospodăriile lor de la țară de unde provin nu sunt un exemplu de urmat, doar vorbe, intrigi și confirmarea că distrug, dărâmă, nimic nu construiesc, deci ducă-se naibii la gramadă. Legea partidelor politice poate fi schimbată, iar contractul de performanță ar putea fi introdus, la fel și de răspundere delictuală penală ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here