Dacian Cioloș o amenință pe Viorica Dăncilă cu depunerea unei plângeri penale pentru dezinformare.

„Conducerea PLUS condamnă ferm practicile murdare ale vechii clase politice care continuă să se dedea la campanii murdare. Asistăm în ultimele zile la extrem de multe campanii mincinoase prin care se încearcă inducerea ideii că Alianţa USR PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidenţiale. Este o campanie de dezinformare al cărei beneficiar este candidatul PSD Viorica Dăncilă. Îi cerem Vioricăi Dăncilă să prezinte scuze pentru aceste minciuni neruşinate şi să se delimiteze public de astfel de acţiuni în mod urgent. Am suportat ani şir minciunile PSD şi ştim că acesta este comportamentul obişnuit al acestui partid. Este evidentă campania pe care o duc, aşa cum şi ieşirea primarului Bucureştiului, PSD-ista Gabriela Firea, prin care încerca să inducă opinia că preşedintele Iohannis ar fi venit cu o cască auditivă la conferinţa de presă, face parte din seria aceloraşi practici murdare”, arată conducerea PLUS într-un comunicat.

Sursa citată mai susţine că, în cazul în care este necesar, PLUS va face demersurile juridice, civile şi penale, pentru ca astfel de campanii de dezinformare să nu se mai repete.

„Dincolo de constatarea în sine, vrem să asigurăm opinia publică asupra faptului că vom face toate demersurile juridice, civile şi penale, pentru ca astfel de campanii să nu se mai repete. Cerem sprijinul tuturor organizaţiilor civice în acest demers şi credem că ar fi momentul ca şi PNL să se implice în această acţiune, măcar pentru a şterge amintirea neplăcută a acţiunii de dezinformare puse în practică împotriva noastră de către câţiva membri PNL Cluj în perioada campaniei de europarlamentare”, conform sursei menţionate.

1 COMENTARIU

  1. Amenintarea este altceva. Trebuie sa produca o stare de temere reala. Nu este amenințare cand spui cuiva ” te dau pe mâna politiei, procurorilor sau altor organe abilitate” titlu care perpetuează confuzia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here