Fostul șef IPJ Cluj, Ciprian Miron zis și ”americanu prost”, pentru că a fost căsătorit în SUA și apoi a luat un picior în obrazul din spate de la tata socru mare polițist, mare american, a mai comis una înainte de a fi debarcat.

A primit Miron vreo 300 de bilete de la organizatorii UNTOLD ca să le dea polițiștilor în civil, sub acoperire, care trebuiau să participe la festival ca să se vândă ceva mai puține droguri și să fie ceva mai puține bătăi.

Ce-a făcut Ciprian însă? Le-a dat cui a vrut mușchiul lui, prietenarilor din poliție, așa că polițiștii care trebuiau să fie sub acoperire au avut două variante: ori să-și cumpere din banii lor personali bilet la UNTOLD sau să intre în uniformă. Conform informațiilor noastre, 99,9% s-au dus în uniformă. Așa șef de IPJ, așa poliție.

Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare!

3 COMENTARII

  1. Nu a contat ca esti imbracat in politist daca nu aveai bratara nu aveai cum sa intrii, noi politistii am auzit un zvon ca la sedinta Miron a refuzat cele 300 de bilete spunand ca cine vrea sa intre sa isi cumpere bilet, daca a primit si le-a dat altor persoane atunci e grava treaba!

  2. Bătaia de joc, a bătăilor de joc – să intre Poliția cu brățară la un căcat de fest, făcut în batjocura și dauna clujenilor!? Ăsta e stat, ăsta e guvern, sau doar nște marionete marinate precum țărănușul de la Răchițele, care o face pe edilul?
    Câtă vreme forțele de ordine vor fi tratate în batjocură, tot asta vor face și ele din păcate, față de datoria lor.
    E vremea unei schimbări radicale. Doar un guvern naționalist mai poate salva țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here