Societatea NPL RESOURCES SRL, controlată de CIT RESTRUCTURING SRL și CIT RESOURCES SA, divizii a Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR) a achiziționat compania UTI PARKING & HOTEL MANAGEMENT SRL, ce face parte din grupul UTI, deținut de Tiberiu Urdăreanu și care deține contractul de administrare a parcării Aeroportului Cluj.

Mai multe despre acest subiect veți putea citi în următoarea ediție a ziarului Gazeta de Cluj.

Amintim că în anul 2010, în urma unei licitații, Tiberiu Urdăreanu a câștigat contractul de construire a unei parcări supraetajate și a unui hotel în perimetrul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca.
Însă CJ Cluj, administratorul aeroportului, nu a pus în timp util suprafețele de teren la dispoziția constructorului, astfel că, în 2016, firma UTI Parking & Hotel Management SRL a decis rezilierea unilaterală a contractului. Nu a fost vorba de o reziliere totală a contractului, societatea UTI păstrându-și dreptul de a administra cele 530 de locuri de parcare din incinta aeroportului pentru care plătește 66.250 euro/an. Astfel, cu investiții ”minuscule”, societatea a ajuns să câștige zeci de milioane de euro de pe urma acestei parcări.

Vezi articolul

Citește și: CJ Cluj pierde zeci de milioane de euro din cauza unui contract făcut pe genunchi

1 COMENTARIU

  1. Doar in Romania mai poti vedea asa ceva. Ca institutiile statului sa vanda/cesioneze, parcarile unui aeroport international de talia Clujului contra unei sume de 60.000 eur pe an. Jenant !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here