CITR (Casa de Insolvenţă Transilvania) își va deschide un birou în Cipru, țara în care majoritatea băieților deștepți din România au câte un off-shhore prin care sifonează bani.

Mai mult, în Cipru, profesia de practician în insolvență, este la început, această meserie fiind recunoscută de doi ani.

În iunie, piaţa insolvenţei din Cipru avea doar 280 de practicieni în insolvenţă înregistraţi, în timp ce în România există 2.959 practicieni în insolvenţă acreditaţi de UNPIR.

”Odată cu preluarea în 2017 a preşedinţiei INSOL Europe de către unul dintre fondatorii companiei, Radu Lotrean, CITR începe să exploreze dimensiunea europeană în domeniul insolvenţei”, arată un comunicat CITR.

”Credem cu tărie că prin această abordare integrată, precum şi prin eficientizarea procedurii de insolvenţă, putem contribui la reintegrarea pe piaţă a companiilor în dificultate atât de necesare pieţei locale din Cipru, precum şi la îmbunătăţirea legislaţiei locale, aşa cum am făcut şi în România”, mai spune directorul general al CITR, Vasile Godîncă-Herlea.

Activitatea biroului CITR din Cipru va fi derulată de către o echipă mixtă din specialişti români şi ciprioţi, cu susţinerea celor 150 de specialişti din echipele multidisciplinare din România.

CITR estimează că, după Cipru, va mai deschide încă două birouri în Europa în următorii doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here