Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu Foto: Agerpres

Premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD, Marcel Ciolacu, au mers împreună marți la Iași, la festivitățile de Ziua Principatelor Române, ținându-și discursurile din Piața Unirii pe fundalul huiduielilor participanților.

„Eu chiar vă iubesc într-o zi atât de aleasă”, şi-a început Marcel Ciolacu discursul, printre fluierături.

La Iași, manifestările de Ziua Principatelor Române au loc în Piaţa Unirii, în prezența câtorva mii de persoane, iar de la București au mers premierul Nicolae Ciucă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar și liderul AUR, George Simion, aflat și el pe scenă, alături de oficialități, în timp ce în piață se află un grup de susținători ai acestuia. Faţă de alţi ani, în zona din centrul pieţei sunt două rânduri de garduri care delimitează populaţia de ansamblul statuar. În zona „tampon” sunt numeroşi jandarmi şi politişti, scrie Ziarul de Iași.

În timpul ceremoniilor și discursurilor, din piață s-au auzit în permanență huiduieli și scandări precum „Trădătorii”, „La pușcărie”.

  • „Eu chiar vă iubesc într-o zi atât de aleasă”, şi-a început Marcel Ciolacu discursul, pe fondul huiduielilor din piaţă, „nucelul dur” al mulţimii care a huiduit fiind format din simpatizanti AUR: „PNL si PSD, aceeaşi mizerie”, „Vrem anticipate”, „Hoţii”.
  • „Vă îndemn să lăsăm deoparte tot ce ne desparte şi uniţi să ne urmărim obiectivele comune, creşterea economică şi a nivelului de trai al românilor”, a spus Ciolacu, în discursul său.

Citește și: Bomboana de pe coliva din Piața Mărăști va fi pusă de tatăl consilierului județean Bashar Molhem – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here