De luna viitoare, fosta vedeta ProTV ii va instrui pe elevii scolii de pilotaj si conducere defensiva Guidare Pilotare, unde cursurile oferite au preturi intre 500 si 1.
500 de euro.

In paralel, Roxana Ciuhulescu (34 de ani) este si imaginea scolii de soferi „Teo”, insa de aici nu incaseaza nimic. Patronul de la „Teo”, Marius Teodorescu, e un prieten de familie si tot el i-a pus volanul in mana. „In aceasta colaborare nu e vorba despre un onorariu. Roxana mi-a fost eleva la scoala de soferi si mi-e prietena de familie”, ne-a marturisit Marius Teodorescu.
A luat din prima permisul la toate categoriile
Intrebat de ce a ales-o tocmai pe Roxana sa-i promoveze afacerea, Marius Teodorescu ne-a declarat ca aptitudinile ei tehnice au contat mai mult decat prietenia. „Suntem numarul unu in Bucuresti si Ilfov din multe puncte de vedere, mai ales din cel al ratei de succes. Mi-am dorit intotdeauna ca imaginea afacerii mele sa fie promovata de o persoana publica din domeniul auto care sa faca cinste scolii. Roxana a luat din prima permisul auto pentru toate categoriile, conduce exemplar si are destule cursuri de pilotaj in domeniu, inclusiv cele din Italia, de la scoala Guidare Pilotare, unde suntem parteneri. E OK din toate punctele de vedere, plus ca jobul ei e in domeniul auto de cand o stiu. Nu i-am oferit un autoturism cu insemnele scolii de soferi pentru ca mai este imaginea unei companii producatoare de masini si merge cu masina respectiva”, a explicat Teodorescu.
Cel mai ieftin curs, 520 de euro
Pentru a ajunge in masina cu instructorul Roxana Ciuhulescu, trebuie sa aveti deja permis auto categoria B si sa va specializati la Guidare Pilotare cu ajutorul celor trei cursuri de pilotaj si conducere defensiva: Defensiv (trei ore de exercitii, o ora de pista, 520 de euro), Sportiv (sase ore de exercitii, doua ore de pista, 731 de euro) si Individual Seria M (trei ore de exercitii, cinci ore de pista, 1.488 de euro). Primii inscrisi vor beneficia insa de reduceri si de posibilitatea platii in doua rate. „Nu cred ca timpul i-ar permite sa fie instructor la o scoala de soferi desi, intr-un viitor apropiat, cu siguranta va deveni instructor de pilotaj la Guidare Pilotare, scoala care se va lansa in Bucuresti in primele zile ale lunii viitoare”, ne-a dezvaluit Marius Teodorescu.
13 ani a prezentat Roxana Ciuhulescu show-ul auto „ProMotor” la ProTV si Sport.ro.
1,92 m inaltime are Roxana Ciuhulescu, dintre care doar picioarele masoara 1,23 m.
„Dupa cinci ore de condus metroul, cand am iesit afara, eram complet derutata, nu mai stiam daca e noapte sau zi.”, ROXANA CIUHULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here