CJ Cluj a terminat de asfaltat integral drumul Sălicea – Tureni cu o lungime de aproximativ 20 de km. Drumul se află cuprins între joncțiunea cu drumul comunal DC 91 Săliște și lacul Micești, drumul județean 103Z (DJ 107R) Sălicea – (DC 91) Săliște – lac Micești – Tureni.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, lucrările de întreținere au vizat sectorul cuprins între km 4+000 și km 6+600.

Acestea s-au finalizat cu așternerea de covor asfaltic pe toată lungimea sectorului, ultimul rămas neasfaltat pe acest drum județean.

„E o realizare importantă și de impact, un drum județean în lungime de circa 19 km pe care l-am preluat în administrare acum doi ani și pe care l-am asfaltat integral într-un timp relativ scurt. Dincolo de faptul că acesta străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement, drumul județean 103Z asigură un acces facil la drumul național DN 1, pe direcția Tureni, iar apoi spre municipiile Cluj-Napoca sau Turda, precum și la drumul județean 107R, în localitatea Sălicea”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În vederea completei finalizări a lucrărilor, în perioada următoare vor mai fi executate operațiuni constând în realizarea de acostamente și marcaje rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here