CJ Cluj anunță că în data de 4 mai va avea loc o dezbatere publică online pentru obținerea autorizației integrate de mediu pentru activitatea celulei 1 de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) care urmează să fie deschisă în curând.

”Având în vedere restricțiile impuse prin starea de urgență, dezbaterea publică se va desfășura on-line, prin mijloacele de comunicare existente la nivelul CJ Cluj. Modalitatea de acces pe platforma on-line utilizându-se aplicația Zoom”, se arată în anunțul publicat pe site-ul cjcluj.ro, unde cei interesați au toate detalii tehnice referitoare la participarea la această dezbatere.

Documentația de susținere a solicitării pentru obținerea autorizației integrate de mediu poate fi consultată pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj: www.apmcj.ro, la secțiunea Reglementari – Autorizatia Integrata de Mediu – Documente procedura autorizare sau pe https://www.cjcluj.ro/autintmediu.

Propunerile justificate ale publicului privind solicitarea autorizației integrate de mediu se pot transmite prin poștă la sediul APM Cluj sau pe e-mail: office@apmcj.anpm.ro, până la data de 30.04.2020.

Depozitul de deşeuri, cu o capacitate proiectată de 6,9 milioane m3 şi o durată de viaţă de circa 24 de ani, va deservi întregul judeţ, Depozitul va fi compus din 2 celule, din care este în curs de finalizare prima celulă, cu o durată de aproximativ 10 ani şi cu un volum estimat de depozitare deşeuri de cca 1.694.000 m3.

În 15 aprilie Consiliul Judeţean Cluj a scos la licitaţie delegarea prin concesionare a gestiunii serviciului public de operare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Cluj. Valoarea contractului este de 406.416.278 lei (83.650.260 euro). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here