CJ Cluj ca supune votului un proiect de hotărâre prin care se dorește edificarea unei clădiri noi pentru Spitalul de Boli Psihice Borșa.

Clădirea pentru Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa va avea un regim de înălțime P+2E, cu o suprafață construită de 1.102,15 mp. Suprafața desfășurată va fi de 2.881,75 mp, iar cea utilă de 2.355 mp și va dispune de 120 de paturi pentru spitalizarea de lungă durată a pacienților cu afecțiuni psihice cronice.


Lucrările propuse vizează demolarea corpurilor de clădire existente pe zona unde urmează să se amplaseze noua construcție, realizarea unei clădiri noi pe amplasamentul eliberat, extinderea rețelelor din incintă pentru a asigura echiparea edilitară a noii clădiri și amenajarea zonei exterioare din jurul clădirii.


În cadrul proiectului se vor derula și lucrări constând în realizarea unor alei de acces auto și pietonal la noul obiectiv, sistematizarea terenului din jurul clădirii, precum și construirea unui rezervor de apă subteran care va asigura rezerva de apă potabilă și pentru stingerea incendiilor, conform normativelor în vigoare.


Având o valoare de 20.866.092,43 lei, T.V.A. inclus, investiția va fi finanțată atât din fonduri provenite de la bugetul Consiliului Județean Cluj cât și din veniturile proprii ale spitalului și va avea o durată de execuție de trei ani.
Indicatoriii tehnico-economici ai proiectului urmează să fie aprobaţi în şedinţa din 31 iulie a deliberativului judeţean Cluj.

Citeste si CJ a aprobat un nou pavilion la Spitalul Borsa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here