Claudia Ardelean (27 ani), membră PNL, fostă miss și proprietară a unei firme de hostess, a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj. Vestea a dat-o chiar ea, în mod public, pe Instagram, scrie Știri de Cluj.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai și s-a împrietenit cu politica din 2014, de când este membră TNL- PNL, mai scrie sursa citată.

Anul trecut a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca.

”Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, spunea în octombrie Claudia.

Claudia Ardelean a postat și fotografii cu fostul premier Ludovic Orban, în vizită la Spitalul Regional de Urgență Cluj.

Spitalul Regional de Urgență Cluj devine REALITATE sub guvernarea liberală! Împreună cu colegii de la TNL Cluj, prim-ministrul Ludovic Orban, Ministrul Transporturilor – Lucian Bode, Ministrul Sănătății – Nelu Tătaru, Ministrul Agriculturii – Adrian Oros, Primarul Municipiului Cluj-Napoca – domnul Emil Boc, candidatul PNL la Primăria Comunei Florești – Bogdan Pivariu, președintele Consiliului Județean Cluj – domnul Alin Tișe, prefectul județului Cluj – domnul Mircea Abrudean, parlamentarii PNL de Cluj, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca- Dan Tarcea, dar și alături de echipa liberală, am efectuat o vizită la amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență Cluj”, scria în 22 septembrie 2020 Claudia.

4 COMENTARII

  1. Reprezentant al Consiliului Județean numit politic în Consiliul de Administrație al unui obiectiv public e modelul Reprezentantului FPS în AGA, model ce a dus la ruinarea întregii industrii românești devalizate de activele circulante deținute de întreprinderi profitabile, iar puterea economică, industrială ori sanitară nu are cum fi înțeleasă gestionată și nici condusă de corijenți la fizică repetenți la matematică, dar absolvenți de limbi politice !? Uneori internaționale ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here