Purtătorul de cuvânt al Biroului de relații publice din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, locotenent-colonel Dorel Danciu, se bucură de două salarii de la bugetul de stat și o pensie frumușică.

Dorel Danciu a fost angajat de curând în funcția de purtător de cuvânt la SCJU Cluj-Napoca, însă nu s-a limitat numai la această activitate, acesta este și registrator medical și lucrează cu jumătate de normă făcând raportări COVID, așadar beneficiază și de un spor COVID.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, condus de Claudia Gherman, l-a angajat de curând în funcția de purtător de cuvânt în cadrul Biroului de relații publice pe locotenent-colonel Dorel Danciu, fost ofițerul de presă al Brigăzii Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” din Târgu Mureș. De asemenea, Dorel Danciu mai este responsabil cu imaginea partidului lui Dacian Cioloș, exponent de marcă a fostei pepiniere a Securității. De altfel, mulți dintre membrii PLUS au legături cu Serviciile.

Potrivit ultimei declarații de avere completată în iulie 2017 în calitate de cadru militar, Dorel Danciu deține în Cluj-Napoca o casă și un teren forestier. Soția acestuia, Danciu Simona Elena este angajată la Serviciul Public de Asistență Socială Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here