Un șofer care conducea o mașină înmatriculată cu numere de Cluj a fost la un pas să omoare oameni nevinovați din cauza modului în care a efectuat o serie de depășiti pe drumul Sfântu Ion.

e filmare se poate vedea cum acesta evită un impact cu mașina care venea din față retrăgându-se pe acostamentul de pe contrasens.

„Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor în pericol iar pentru mai mulți colegi, această a fost ultima imagine văzută…o mașină pe contrasens.

De data aceasta, două mașini in care se aflau si copii, au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 CLD, în zona Făget pe direcția Sf. Ion – Mănăștur.

Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?

Ps.1 De văzut până la capăt…

Ps.2 În prima mașină în care era sa intre, se afla colegul nostru motociclist / actorul Radu Lărgeanu împreună cu soția însărcinată care a suferit un șoc în urma întâmplării”, au relatat cei de la Comunitatea Moto Cluj.

„Eu eram in prima masina in care era sa intre. Cea cu avariile. In masina eram eu si sotia insarcinata care s-a speriat foarte tare…”, a scris Radu Lărgeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here