Un clujean se plange ca a fost talharit in rezervatia Cheile Turzii de catre unul dintre proprietarii unui teren din zona. Zamfir Pop, spune ca a fost batut de Crisan Vasile, care i-a luat si aparatul de fotografiat pentru ca a incercat sa ii fotografieze o constructie.

„Pe la orele 15, am fost tâlhărit în Cheile Turului de Crişan Vasile, proprietarul din mijlocul Rezervaţiei. Am rămas fără aparatul foto şi un telefon mobil. Mai am haine şi rucsacul rupt şi … Penelopa lovită cu piciorul! Bonus: un ochi vânăt şi dureri la coaste!
De pe un al doilea telefon, am sunat la 112. Au venit: un poliţist din Sânduleşti, doi poliţişti din Tureni, un criminalist.
Pe la orele 18, am plecat spre Turda. Oamenii legii au rămas să cineze, pardon: să analizeze faptele, împreună cu … agresorul! După o oră, ieşeam în DN şi … nici una, dintre cele trei maşini ale lor, nu m-a depăşit!După ce am mâncat la Pensiunea fără nume – distrusă, în mare parte! -, am ajuns la poarta proprietăţii lui Crişan Vasile Marian, pe la orele 15. Am pozat – de la vreo doi metri de poartă! –  înscrisurile de pe poartă şi am luat-o, pe drum, înapoi.A venit, m-a lovit în faţă, am căzut şi mă tot trăgea de haine, probabil, ca să mă ducă dincolo de poartă, ca să aibă dovada că … i-am violat proprietatea.mi-a smuls aparatul foto din mână. Apoi, când a văzut că are obectu‘, s-a potolit, până a văzut că … sun la 112. S-a întors, a reluat scenariul, descris anterior, şi … mi-a smuls şi telefonul din mână.După mai bine de o jumătate de oră, a sosit poliţistul Daniel Gaşpar, de la Sănduleşti. Apoi, după aproape încă o oră, au sosit şi doi poliţişti, Cătineanu Alin şi Stângaci Alina,  de la Tureni. A sosit şi criminalistul. Erau trei maşini de poliţie: MAI 25859, MAI 25771 şi MAI 20381″, spune Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here