Clujeanca Irina Goia a devenit subiectul unui scandal ce a ajuns in presa nationala dupa ce conform spuselor acestei iubitul cu care a plecat in Antalia a incarcat sa o arunce de la etajul cinci al hotelului unde cei doi erau cazati.

Marul discordiei ar fi fost faptul ca tanara desi a plecat in vacanta cu iubitul ei s-ar fi intalnit cu un alt barbat.

Cei de la Ambasada Romaniei confirma faptul ca Irina Goia ar fi apelat la ajutorul lor.

Iubitul gelos al victimei care ar fi lovit-o in camera din hotel a mai fost condamnat anterior pentru inselaciune.

La cateva ore de la incident, Irina si-a inchis profilul de Facebook si aparent dupa ce a apelat la Ambasada, a disparut.

 

Iata stirea inititala:

O tânără din județul Cluj a fost bătută zdravăn într-un hotel de lux din Antalya. Iubitul acesteia, român și el, gelos din fire, a bătut-o pe clujeancă în două reprize și ar fi vrut să o arunce de la etajul cinci al complexului hotelier, arata cei de la Ziarul Clujean.

Cuplul de tineri se afla în concediu în Antalya. Bărbatul a acuzat-o pe tânără că se uită după alți bărbați de pe plajă. De aici și până la bătaie a fost doar un pas. Oamenii de pe plajă au scos-o pe fată din mâinile agresorului care era negru de furie.

Marți seara, în camera hotelului, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a luat-o pe tânără la o nouă repriză de bătaie. Clujeanca susţine că a fost lovită cu pumnii în burtă, în cap, a fost strânsă de gât și amenințată pe balcon că va fi aruncată de la etajul cinci al complexului hotelier.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la un spital din Antalya pentru tratament și îngrijiri de specialitate.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Ankara, au aflat de caz și s-au deplasat de urgență la hotelul unde erau cazați românii.

“Ambasada României la Ankara are cazul în atenție și a luat legătura atât cu cetățeana română, cât și cu conducerea hotelului din Antalya în care s-a produs incidentul.

Reprezentantul misiunii diplomatice i-a recomandat cetățeanului român să se interneze într-o unitate medicală pentru verificări și să informeze poliția locală cu privire la incident.

Misiunea diplomatică menține legătura cu cetățeanul român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenței legale”, precizează pentru  Ziarul Clujean, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here