Lidera TNL Cluj a devenit co-președinte a tineretului liberal la nivel de țară după ce în perioada 8-11 septembrie, la Eforie Nord, a avut loc Şcoala Politică de Vară a Tineretului Naţional Liberal cu tema“Tradiţie vs. Oportunism Politic”.
Din partea TNL Cluj a participat la eveniment o delegaţie formată din 30 de tineri care, alături de cei peste 400 de tineri din ţară au luat parte la dezbaterile susţinute de Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, Co-preşedinţii TNL, Sorin Moldovan şi Costel Alexe, deputaţii Mihai Voicu, Florin Alexe şi Cezar Preda, precum şi rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Marilen Pirtea.
Tema evenimentului din acest an este considerată de către TNL o componentă a construcţiei culturii politice pentru alegătorii din România şi o necesitate în contextul actual în care, formaţiuni politice conjuncturale, neancorate în tradiţie, valori şi direcţie politică, speculează volatilitatea emoţională a electoratului. Politica în România trebuie privită ca profesie şi susţinută de profesionişti, în detrimentul oportunismului politic. Rădăcinile istorice puternice, longevitatea şi continuitatea sunt bazele pe care trebuie construit viitorul politic al României.
În cadrul Şcolii Politice de Vară a avut loc şi Colegiul Director Naţional al TNL în cadrul căruia s-a votat noul Birou Permanent Judeţean al TNL Cluj, format din 39 de tineri, şi având un preşedinte unic, în persoana doamnei Maria Forna. Tot în cadrul Colegiului Director, Maria Forna a fost desemnată preşedinte executiv al TNL la nivel naţional, domnia sa ocupând până în acel moment funcţia de prim-vicepreşedinte în această structură.
“Încrederea acordată de colegii mei mă onorează şi mă responsabilizează iar poziţiile dobândite în cadrul organizaţiei de tineret se datorează echipei de tineri. Mă bucur că la nivel judeţean am reuşit să realizăm fuziunea completă a celor două foste formaţiuni de tineret şi sunt convinsă că noul biroul al TNL Cluj va da măsura valorii sale în cel mai scurt timp, prin proiecte şi acţiuni politice prin care tinerii din judeţul Cluj se vor identifica” a declarat Maria Forna, preşedinte TNL Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here