Nechita Adrian Oros

Liberalul clujean Adrian Oroș a anunțat că s-a răzgândit și nu va demisiona de la conducere Ministerului Agriculturii. El își anunțase demisia prin prisma faptului că face parte din gruparea lui Ludovic Orban, care a pierdut șefia PNL.

Oros a declarat că va renunţa la demisie, pentru că este vorba de o perioadă scurtă şi că nu vrea să provoace disfuncţionalităţi în sistem.
 
”Fermierii nu trebuie să fie afectaţi de criza politică. Am sperat că vor numi pe altcineva  şi că activitatea va continua fără şocuri inutile”, a afirmat senatorul PNL de Cluj.
 
Pe 27 septembrie, Oros anunţa că demisionează din funcţie, pentru că, pentru premierul Florin Cîţu, agricultura şi industria alimentară nu au fost niciodată priorităţi. 
 
Clujeanul a arătat că bugetul MADR pentru anul 2021 reprezintă 60% din execuţia bugetară a anului 2020, cu efecte asupra programelor aflate în derulare, iar la rectificarea bugetară, MADR a primit o sumă infimă, absolut insuficientă. 2, în timp ce, în PNRR nu a fost cuprins niciun proiect major pentru agricultură.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here