Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Câmpia Turzii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la începutul lunii septembrie după ce oamenii legii l-au fost prins în flagrant delict că ridica un colet primit din Spania cu droguri. I se aduc acuzaţii de trafic de droguri de risc şi mare risc, respectiv deţinere de droguri de risc fără drept pentru sonsum propriu.

Potrivit DIICOT, bărbatul de 27 de ani este Andrei Ciprian Cobzariu, locuieşte în Câmpia Turzii, şi îi sunt aduse acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu. „În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii septembrie 2017 inculpatul Cobzariu Andrei Ciprian a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis, şi 20 de comprimate de MDMA  care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba“, susţin procurorii DIICOT, într-un comunicat.

300x194cannabis

300x194 (2)300x194 (1)

La începutul acestei luni, Tribunalul Cluj a decis ca Andrei Ciprian Cobzariu să mai stea după gratii încă 30 de zile.

”În baza art.348 alin.2 C.pr.pen. rap. la art.207 alin.4 C.pr.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive şi, în consecinţă, menţine, pe o durată de 30 de zile, măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul C.A.C., deţinut în prezent în Arestul I.P.J. Cluj.Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare cu procurorul şi inculpatul”, se arată în soluția pe scurt.

Ulterior, Ciprian Andrei Cobzariu a formulat o contestație împotriva soluției date de judecător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here