Potrivit unor surse politice, clujeanul Vasile Dîncu, care ocupă acum funția de ministru de al Apărării, ar urma să fie schimbat din funcție.

Informația despre o eventuală schimbare din funcție a lui Vasile Dîncu a fost publicată inițial de Antena3.ro. ”Există o presiune internă deoarece a făcut greșeli mari”, au declarat ulterior sursele G4media.ro, dar o eventuală remaniere nu a fost discutată în coaliție.

Printre nemulțumirile la adresa ministrului apărării s-ar număra contractul de modernizare al bazei Kogalniceanu atribuit unui consorțiu din care face parte și compania Strabag, la care este acționar indirect oligarhul rus Oleg Deripaska.

Ar mai fi şi o declaraţie care ar fi pe lista nemulţumirilor care l-ar putea îndepărta de Dîncu din funcţie, respectiv că Marea Neagră ar fi blocată din cauza minelor. Despre această declaraţie președintele Klaus Iohannis a spus că este o exagerare.

Ministrul Dîncu ar fi a anunţat şi că pregăteşte un proiect pentru majorarea veniturilor militarilor, fără să discute cu PSD sau sa aibă aprobarea coaliţiei.

La lista nemulțumirilor s-ar adăuga, potrivit Antena 3, și proiectul de lege prin care România ar fi intrat în situaţie de criză – proiectul a fost redactat la ministerul Apărării. 

1 COMENTARIU

  1. Este evident ca PSD..a ajuns la mana lui Johanis care nu`i suporta pe MILITARII ROMANI,,mai ales pe cei in REZERVA…a se vedea ce se intampla cu aceasta categoriie sociala..in ultima perioada.ALO PSD ASTEPTAM SA VEDEM OPOZITIE fata de aceste masuri care injosesc militarii,si care aduc in Romania numai militari straini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here