Compania clujeană Brantner a câștigat contractul de salubrizare a străzilor din Timișoara.

“Astăzi (n.r. luni) suntem în măsură să semnăm contractul pentru delegarea serviciului public de salubrizare stradală în municipiul Timişoara cu câştigătoarea licitaţiei, SC Brantner Servicii Ecologice SRL. Acordul cadru are ca obiect delegarea serviciului public de salubrizare stradală în municipiul Timişoara, durata este 48 de luni, începând de astăzi. Preţul pe care-l vom plăti este de aproape 73 de milioane de lei, fără TVA. Contractele subsecvente vor avea ca obiect delegarea pe un an calendaristic, valoarea unui contract subsecvent este de 18 milioane de lei, fără TVA. Firma are sediul principal în Cluj, este o firmă austriacă, cu puncte de lucru în Cluj, Drobeta Turnu-Severin, Piatra Neamţ, Reşiţa şi Sibiu. Avem încredere că vom putea să facem ca Timişoara să fie un oraş foarte, foarte curat”, a afirmat primarul Timişoarei, Nicolae Robu, înainte de semnarea contractului.

Potrivit primarului Timişoarei, salubrizarea se va efectua pe 1.227 străzi. La licitaţie s-a solicitat ca firma să aibă 15 utilaje, plus 13 automăturătoare, nouă măturătoare electrice, şapte autocisterne şi opt autocisterne cu spălător, cu normă de poluare Euro 6.

Societatea Brantner aparține familiei Vereș din Cluj Napoca, iar în anul 2017 a avut o cifră de afaceri de aproape 50 milioane lei și un profit de cinci milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here