Sportivii Centrului TENGU Cluj-Napoca participa Vineri 24 Mai la gala internationala de kickbox si MMA , KLASH – „Batalia de pe Bega”.
Acest eveniment este pus in scena de SuperPro Romania, o organizatie axata pe sporturile de contact de cel mai inalt nivel, organizatie la care Centrul TENGU este afiliat. Aceasta are ca scop pregatirea si formarea celor mai buni luptatori din tara si organizarea de evenimente sportive.
Meciul vedeta al serii este cel la categoria grea disputat intre campionul clujean RAZVAN BENCHE (TENGU) si Razvan Ghita, elevul lui Ciprian Sora. RAZVAN BENCHE lupta pentru a-si continua seria de rezultate excelente in kickbox, fiind neinvins, cu un palmares de 8 victorii consecutive, din care 5 prin Knockout.
Un alt moment important al galei va fi meciul pentru titlul KLASH la categoria 75kg, unde reprezentantul clujului, SERGIU TOTH (TENGU), campionul en-titre isi va apara titlul in fata experimentatului Miodrag Olar. SERGIU TOTH are 24 de ani si un palmares de 5 meciuri , din care
4 victorii, toate obtinute prin knockout.Acesta a obtinut in luna Noiembrie 2012 , la Brasov, titlul national KLASH 75kg , printr-un KO spectaculos in fata lui Petre Bulgaru.
Centrul TENGU va mai fi reprezentat in ring si de STANISLAV GROSU (7 meciuri, 6 victorii) – care dupa prestatiile sale recente este considerat tanara speranta a kickboxului si MMA-ului romanesc si DORIN STAN (5 meciuri, 4 victorii) care revine in Sala Olimpia dupa ce in luna februarie a acestui an a castigat spectaculos meciul principal al galei „Lupta Timisoara”.
Astfel, va invitam sa sustineti luptatorii Centrului de Arte Martiale Cluj-Napoca, pregatirea lor intensa , spiritul de lupta si dorinta de victorie garantand un spectacol de inalta calitate sportiva.
Gala va fi transmisa de GSP TV in direct vineri 24 Mai , incepand cu ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here