Guvernul a desemnat și numit un nou subprefect al Clujului, după ce Gyorke Zoltan a fost demis din funcție. Noul subprefect este Alin Danci și a fost numit prin detașare de la Consiliul Județean Cluj, unde ocupa funcția de șef Birou Administrare Patrimoniu.

Alin Danci originar din Maramureș, este de profesie jurist. „Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Cluj de către Danci Ioan-Alin”, se arată în comunicatul de presă privind proiectele de acte normative sau de care Guvernul a luat act în şedinţa Guvernului României din 27 februarie 2019.

Succes Alin Danci! Noul subprefect al județului Cluj, un tânăr muncitor şi bine pregătit. Echilibrul, corectitudinea şi bunul simţ să-i călăuzească activitatea. Guvernul României a adoptat, în ședința de miercuri, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți. Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Cluj de către Danci Ioan-Alin”, a precizat deputatul Horia Nasra, prședintele PSD Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Prefectura e organul oglinda Guvernului în teritoriu, ce veghează la respectarea legii în Instituțiile Statului. S-a spus că Instituția cutare sau cutare încalcă legea. De atitea ori, protestul trebuia îndreptat (și) spre Prefectură. Clujul nu a avut Prefect și Subprefect de la ultima Cohortă Romană staționată. Dacă vechiul Subprefect nu și-a facut cunoscută prezența, atunci acest adevăr e o provocare pentru noul „numit”, de a se implica și în stoparea fenomenului infracțional imobiliar. Cu atat mai mult că e originar din Consiliul Județean, unde respectarea și aplicarea legii, sunt mai presus de etajele clădirii. (?) Successs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here