CMMD Dr. Rednic Natalia (Str. Constantin Brâncuși nr. 30, Cluj-Napoca) este cel mai sigur cabinet stomatologic din Cluj-Napoca, întrucât, odată cu instalarea mânerelor antimicrobiene PureHandle cu triplă acțiune împotriva celor mai de temut bacterii, virusuri, mucegaiuri și ciuperci, inclus împotriva noului coronavirus, răspândirea microorganismelor dăunătoare este oprită din „fașă” sau altfel spun, de mânerele ușilor care au proprietăți de autoigienizare, oferind un plus de siguranță atât medicilor, cât și pacienților. 

Pe lângă faptul că oferă o protecție sporită în timpul pandemiei provocată de Covid-19, dar nu numai, mânerele antimicrobiene sunt un plus și din punct de vedere psihologic pentru pacienții care trec pragul cabinetului stomatologic, aceștia fiind atenționați de eticheta antimicrobiană care însoțește fiecare mâner, de faptul că în acest loc s-au luat măsuri de protecție suplimentare pentru desfășurarea actelor medicale în siguranță.

„Pentru cabinetul nostru, igiena a fost mereu o constantă, însă, în această perioadă, a fost impus un protocol special. Suplimentar acestor măsuri impuse de autorități, am considerat utilă și montarea de mânere antimirobiene PureHandle. Din punct de vedere medical, mânerele antimicrobiene PureHandle sunt, cu siguranță, o barieră împotriva transmiterii virusurilor și bacteriilor, o verigă lipsă în lanțul răspândirii acestora. Din punct de vedere psihologic, îi ajută foarte mult pe pacienții noștri. E important ca ei să se simtă în siguranță și protejați atunci când vin pentru diferite tratamente”, consideră dr. Natalia Rednic, medic specialist protetică dentară din cadrul CMMD Dr. Rednic Natalia.

Ce oferă  în plus termenul „antimicrobian” față de cel „antibacterian”? Protectia de 99.99% împotriva celor mai cunoscute bacterii, dar și împotriva virusurilor și a ciupercilor răspunzătoare de cele mai frecvente boli, dar nu numai.

Cele mai multe infecții au drept cauză atingerea unor suprafețe contaminate, iar mânerele ușilor, datorită expunerii mari pe care o au, pot fi adevărate focare de infecție. Efectul antimcrobian al mânerelor PureHandle face ca suprafețele care conțin microorganisme dăunătoare să se curețe singure. Efectul antimicrobian este dat de un tratament special, pe bază de ioni de argnit, folosit încă din timpul fabricației.

Ionii de argint, secretul mânerelor antimicrobiene

Ionii de argint sunt responsabili cu inhibarea dezvoltării bacteriilor, virusurilor sau a ciupercilor, întrucât aceștia distrug membrana microorganismelor dăunătoare, cea care îi protejează, hrănește și care permite înmulțirea acestora. Astfel, dacă o persoană infectată atinge o suprafață tratată cu PureHandle, lanțul infectăriilor se oprește aici.

Ne bucurăm să ajutăm la crearea unor medii sanitare sigure la Cluj-Napoca, atât pentru medici, cât și pentru pacienți, în vremurile tulburi pe care le trăim. Ne propunem să oferim acest lucru pentru cât mai multe spitale, instituții, școli, grădinițe, firme sau de ce nu, pentru cei care vor să se simtă în siguranță în propria casă. Sănătatea și siguranța sunt pe primul lor, iar mânerele antimicrobiene PureHandle vor acționa non-stop, zi și noapte, pentru a oferi medii sigure oriunde sunt instalate. Mânerele sunt de cursă lungă. Garanția produselor este de 70 de ani, la fel și efectul antimicrobian”, susține Ovidiu Tomoiagă, CEO / Manager General Termo Express, unic importator PureHandle în România.

Tehnologia PureHandle demonstrează de peste 12 ani că previne transmiterea infecțiilor.  Printre microbii inhibați de tratamentul antimicrobian PureHandle se numără: coronavirusul, stafilococul auriu, stafilococul aureus rezistent la meticilină, E-coli, Sarmonella, Candidoza etc.  Găsiți aici lista principalilor microbi inhibați de tratamentul PureHandle. 

Tratamentul PureHandle este certificat și testat de Institutul Cantacuzino din București și în laboratoare din Germania și Italia.

Pe lângă acțiunea inovatoare antimicrobiană, mânerele de uși și ferestre PureHandle au parte de un design aparte, minimalist, contemporan, în culori puternice, mate, tocmai pentru a se diferenția de mânerele netratate. Sunt ideale pentru orice locuință, putând fi montate ușor, dar și pentru spitale, clinici, școli, grădinițe, creșe, instituții, firme, restaurante, aeroporturi etc.

80% reducere de Black Friday

Mânerele antibacteriene sunt disponibile la prețuri reduse cu până la 80% numai de Black Friday, în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, pe site-ul emag.ro. 

PureHandle

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de mânere antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global, fiind recomandate de medicii din întreaga lume.

Termo Express

Termo Express a apărut din dorința de a satisface nevoile naționale ale sectorului construcțiilor din România. Activitatea principală este producerea și vânzarea ușilor și ferestrelor din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, precum și alte sisteme de închidere și umbrire: rulouri, pereți cortină, verande, uși automate, uși de garaj și diverse profile și accesorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here