Sursa foto: Facebook

Radul Molnar, deputat USR de Cluj, i-a luat la puricat pe cei din coaliția de guvernare și le pune în fața o listă cu lucrurile pe care trebuiau să le facă încă de anul trecut, acestea rămânând restante pentru 2023.

Coaliția de Guvernare are restanțe mari la început de 2023, însă sunt și domenii în care a excelat

 • Încă nu s-au făcut reformele atât necesare în educație, legislația penală sau siguranță națională;
 • Prețul lemnelor de foc este încă plafonat, ceea ce le face foarte greu de găsit;
 • Amendamentele legilor educației încă așteaptă să fie dezbătute de Ligia Deca;
 • Reforma pensiilor pe contributivitate și eliminarea pensiilor speciale sunt încă dorințe îndepărtate;
  Acestea teme fundamentale, prevăzute și în PNRR, sunt obligatorii pentru scoaterea României din criză și integrarea ei cu adevărat în Europa.
  Pe de altă parte, „Coaliția lu’ Nicu și Marcel” a excelat în asigurarea liniștii personale a lor și a lui Klaus Iohannis. PNL și PSD au dat peste 10 milioane de euro către presă, fapt care a făcut să treacă pe sub radarul majorității publicațiilor măsuri dezastruoase precum sporirea pensiilor speciale, slăbirea justiției, subfinanțarea educației și a transporturilor sau continua numire politică a incompetenților în poziții de răspundere.
  Va ține doar de români să decidă în ce direcție vor să continue. Spre modelul european, sau către România lui Nicu și Marcel?, a conchis Radul Molnar.

1 COMENTARIU

 1. Uite cine vorbește…GIGI CONTRA…așa se face campanie electorala de 2 lei..pai nu voi erați la putere când s-a făcut PNRR???La gripa istoriei cu voi!!Nu mai prindetinici 3%…mai căutați pe la securisti ca sa va faceți REMARCATI!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here