Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la un eveniment PSD care a avut loc în Vrancea că liberalii trebuie să vină în fața națiunii și să dea explicații cu privire la negocierea PNRR.

Și Mihai Tudose, fostul premier, a precizat că partidul pe care Ciolacu îl conduce este singura soluție pentru această țară. ”Poate, peste ani şi ceilalţi colegi, cu ghilimele sau fără, din politică, vor reveni la sentimente mai bune. Dar astăzi PSD-ul este singura soluţie pentru România”, a transmis Tudose la evenimentul de alegere a conducerii filialei județene Vrancea.

Nu în ultimul rând, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a transmis la același eveniment că social-democraţii sunt cei care au semnat un act normativ prin care a fost impusă participarea femeilor în consiliile de administraţie ale companiilor de stat: ”Nu au venit liberalii, nu au venit cei de dreapta să spună că vor această participare, am venit noi, social-democraţii”, a explicat ministrul.

Marcel Ciolacu a mai spus că liberalii ”au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta, a fost ambiţia lor”

”A fost o bătălie, în fiecare zi se încerca să se vină cu un proiect pentru a modifica legislaţia din domeniu şi de a duce o gaură totală în coloana vertebrală a PSD. Nu am nicio reţinere să spun: chiar domnul preşedinte Klaus Iohannis îşi dorea acest lucru. Între timp, viaţa le-a aşezat cum şi-au dorit românii? Să nu uităm că pe noi nu ne-a băgat nimeni pe uşa din dos la guvernare. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile generale. Locul PSD era la guvernare. Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”, a spus Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Focşani, citat de News.ro

Citește și: Transilvania pierde mii de hectare de pădure, iar statul român ia poziția ghiocel în fața Ungariei 

1 COMENTARIU

  1. FOAIE VERDE….Se vede din avion ca liberalii v-au bagat la inaintare si s-au folosit de voi ca sa mai calmeze NEMULTUMIREA POPULARA in crestere ..DECI NICIODATA IN MANDATUL SAU WERNER j.K nu va semna un mandat de prim ministru PSD-ist..SIMPLU….Ia vedeti ce fac acum.. cauta coalitii etc . inainte de martie 2023….V-AU PACALIT CA PE FAZANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here