Potrivit unei postări a fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și omul de afaceri Bogdan Buzăianu, au fost în acest weekend în Elveţia unde au făcut lobby pentru Dacian Cioloş care va candida la președinția României în 2019.

„Cutia mea cu surprize. Tot cu leaks. Ieri si azi Coldea si Buzaianu s-au tot invartit prin Elvetia. Cauta solutii sa ajunga la fiul lui Soros pentru a-i face lobby lui Ciolos sa ajunga presedinte in 2019. Incepem sa scoatem la lumina caracatita economica a statului paralel, Buzaianu, Coldea, Maior, intalniri conspirative in Emirate, la Beaulieu sur Mer, spagi, Africa si Hidroelectrica”, scrie Daniel Dragomir, pe Facebook.

„Daca tot umbla tot felul de leaks pe aici, desi nu mi-a adus nici un taran din Teleorman vreo valiza, am decis sa incep sa umblu la cutiuta proprie cu surprize: o fotografie speciala cu Buzaianu si mana sa dreapta si stanga, intermediar, proxy si denuntator in anumite spete “sensibile”, Marius Stoica. Va urma. Leaks nu gluma😜”, a mai spus fostul ofiţer SRI.

Daniel Dragomir a fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, el declarând, într-un interviu pentru Gândul că, ani de zile, a stat în acelaşi birou cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Dragomir a demisionat din SRI în anul 2013.

Florian Coldea a fost omul doi din SRI timp de 12 ani, fiind considerat “creierul” instituţiei. Coldea a demisionat din SRI la începutul lui 2017, după ce Sebastian Ghiţă a făcut publică relaţia de prietenie pe care o avea cu Florian Coldea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here