Colonelul SRI în rezervă, Daniel Dragomir, a declarat că există o mafie în zona firmelor de farma și spitale, mafie protejată de politicieni și serviciile de informațîi pe sume de sute de milioane de euro duminică în emisiunea Controverse realizată de Andrei Bădin la B1.

Reacția lui Dragomir survine după anunțul farmaciștilor privind scumpirea medicamentelor de 2 sau 3 ori și lipsa celor pentru bolnavii cronici.

Avem de a face cu o adevărată mafie în zona firmelor de farma și spitale, mafie protejată de politicieni și serviciile de informațîi pe sume de sute de milioane de euro.  Am uitat de Condrea și Hexifarma? Nu vedeți că ieri un fost coleg al meu de la SRI a cumpărat teste de 14 milioane de euro din Coreea de sud ? Statul român nu știe să comande? Doar Securitatea știe? Adică noi suntem toți proști și nu știm ale cui sunt toate firmele astea?, a afirmat colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir duminică în emisiunea Controverse realizată de Andrei Bădin la B1.

În România nu se testează suficient. 50.000 de teste face Franța pe zi. Pe zi! Vin unii să ne dea lecțîi acum, că nu suntem pregătiți: păi nu ați fost voi toți la butoane? Nu v-ați împărțit funcțiile și contractele babane pe la ministerul sănătății și pe la casele de sănătate. Acum vreți solidaritate!Mai vin unii care zic că nu mai avem producători interni și că nu suntem pregătiți. Iar noi? Nu. Voi. Când Coldea și Kovesi, generalii Anaconda și Cozma alergau oamenii de afaceri români și le închideau firmele și le ridicau autorizațiile ii aplaudați. Au omorât ticăloșii ăștia tot: noi nu mai producem nimic, doar stăm cu mâna întinsă la străini să importăm, a mai susținut Daniel Dragomir.

Ordonanță militară NU poate conține recomandări. Într-o situație de urgență se dau ordine urgențe nu recomandări, că nu suntem la un showroom auto. Trebuie adoptate trei măsuri urgențe. Trei, simple: testarea întregii populații cât mai urgent, testarea cu prioritatea doar a personalului medical fără de care suntem terminați și izolarea și carantinarea fermă că să oprim virusul. Nu cu recomandări. Simplu, a mai precizat colonelul SRI în rezervă, informează flux24.ro.

3 COMENTARII

 1. Cine este în spatele firmei de alcool care a vândut statului 1,7 milioane de măști la suprapreț
  Redactia | 27.03.2020

  1,7 milioane de măști de protecție vor fi vândute statului român de Cătălin Hideg, mason doctorand al Academiei SRI, cu o firmă de distribuție de alcool și mâncare, înființată în 2019.
  SHARE
  12
  Pe aceeași temă
  Spania, înaintea Chinei la numărul de cazuri pozitive de infecție cu coronavirus. 812 de noi decese
  Coronavirus, România: 192 de cazuri noi, 1.952 în total. România, la un pas de scenariul 4
  44 decese provocate de coronavirus. Ultima victimă, un bărbat de 74 de ani, dependent de insulină
  Peste 700.000 de cazuri de coronavirus la nivel mondial. Trump spune că a făcut o „treabă bună”
  Bilanțul românilor răpuși de coronavirus a ajuns sâmbătă la 30

  Firma Romwine & Cofee SRL din Giurgiu a câștigat procedura de achiziție inițiată pe 11 martie de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru echipamente de protecție. Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International Impex, după cum a recunoscut Hideg într-o intervenție la B1 TV.

  Prețurile la care a câștigat licitația? 21,9 lei pentru o mască certificată FFP2 și 31,9 lei pentru o mască certificată FFP3.

  Potrivit unei investigațiiRecorder, prețurile sunt semnificativ mai mari decât cele la care unele spitale au făcut achiziții pe cont propriu.

  Patronul grupului de firme Sanimed, din care face parte și nou-înființata Romwine & Cofee SRL din Giurgiu, controlată de o bucătăreasă de la restaurantul deținut de grup, va distribui aceste măști achiziționate din Turcia, potrivit unui comunicat al Sanimed citat de HotNews.ro.

  Compania Sanimed International Impex S.R.L. a încheiat nu mai puțin de 16.290 contracte de achiziții publice cu autorități și instituții ale statului român, in valoare totală de 85 de milioane de lei, potrivit portalului Confidas, specializat în furnizarea de informații despre companiile înregistrate în România, scrie G4Media.

  O investigație realizată de Libertateaarată că patronul grupării de firme, Cătălin Hideg, a fost doctorand la Academia Națională de Informații (ANI) a SRI. Hideg a făcut afaceri la nivel internațional, inclusiv cu nepotul lui Fidel Castro. Astfel, în 2011, firma a încheiat un parteneriat cu o companie condusă de Jose Antonio Fraga Castro pentru a distribui pe piața locală un medicament naturist folosit în tratarea cancerului.

  În 2018, tot Libertateaa scris că firma lui Hideg a câștigat mai multe contracte prin care a vândut unor spitale din România roboți de eliminare a infecțiilor nosocomiale cu 150.000 de euro bucata, deși prețul de achiziție era de 65.000 de euro.

  Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) este o instituție a statului român, împuternicită de guvern printr-o ordonanță de urgență să facă achizițiile urgente pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

  ONAC este condus de Cornelia Nagy, numită preşedinte cu rang de secretar de stat de premierul Viorica Dăncilă în 2018.

 2. TRANSGAZ , TRANSELECTRICA, HIDROELECTRICA, TAROM, NUCLEAR-ELECTRICA CERNAVODA, ETC, „E” LA FEL CA Mafia FARMA .
  MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL SI HOTIA AU DISTRUS ROMANIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here