Polițiștii din Rusia, au făcut percheziții în casa unui colonel de poliție, cercetat pentru luare de mită. Anchetatorii au rămas surprinși când au descoperit că până și toaleta era suflată în aur.

Alexei Safonov, un colonel de poliţie din Rusia era bănuit de luare de mită, aşa că poliţiştii au descins în locuinţa somptuoasă, care i-a lăsat muţi de uimire. Dincolo de toate obiectele scumpe găsite, aceştia au descoperit o toaletă aurită.

Comitetul de anchetă a publicat imagini cu opulenta reşedinţă a colonelului de poliţie Alexei Safonov din regiunea Stavropol din sudul Rusiei, iar toaleta aurită a făcut subiectul a nenumărate glume pe Internet. Acuzaţi că au primit mită peste 250 de mii de dolari, colonelul şi 35 de subordonaţi au fost reţinuţi.

Ei riscă între 8 şi 15 ani de închisoare. Parlamentarul partidului Rusia Unită, Alexandr Khinshtein, spune că peste 35 de membri ai departamentului de poliţie rutieră din Stavropol au fost reţinuţi ca parte a unei operaţiuni la scară largă, scrie The Moscow Times. „O adevărată mafie funcţiona în regiune”, a declarat Khinshtein, care a făcut publice fotografii cu vila lui Safonov pe pagina sa de socializare.

Sursa: adevarul.ro

Citește și: Cîțu despre inundațiile din ultima vreme: Autoritățile să cântărească bine când spun că totul este sub control

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here