De Daniel Dragomir, fost colonel SRI, preluare facebook

Il pedepsesc in primul rand pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical si pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj sa spuna ceva.
Acest om a salvat mii de vieti! Acum dupa doi ani vine unul
si zice ca a dat nu stiu ce? Acum a devenit doctorul marele pericol public?
Ce face? Fuge cu dosarul, mananca martorii, sparge sediul din Stirbey si fura ce au luat deja la perchezitii, ascunde spitalul Floreasca dupa un tufis?
Ei pun acum catuse chiar pe mainile care au operat si salvat mii de vieti. Nu uitati asta!
Cata bataie de joc. A rezolvat toata coruptia din tara DNA si acum profesorul Beuran este prioritatea natiunii?
Nu e de ajuns ca ne-ati alergat pe noi ani intregi? Nu v-ati saturat?
Lasati macar doctorii in pace! In loc sa ii veneram pe doctori , facatorii de minuni ai zilelor noastre, asa cum fac toate natiunile normale, noi ii trimitem la beci?
Mizerabililor!

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, Mircea Beuran îndeplinea la data faptei funcţiile de preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

În ordonanţa procurorilor se arată că, la data de 18 decembrie 2018, Mircea Beuran a acceptat şi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din Bucureşti (martor în cauză), suma de 10.000 euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

Concret, Beuran este acuzat că a primit banii respectivi atât pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât şi pentru a asigura câştigarea acestui concurs de către medicul care i-a dat mită.

Procurorii notează că, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs.

Mircea Beuran va fi dus vineri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DNA menţionează că dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării depuse de medicul care l-a mituit pe Beuran.

Joi dimineaţa, anchetatorii au descins la locuinţa lui Mircea Beuran, dar şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, de unde au fost ridicate mai multe documente.

După mai multe ore de percheziţii, Beuran a fost adus la DNA, iar procurorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

sursă: flux24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here