Fostul colonel SRI Daniel Dragomir lansează un scenariu terifiant într-o postare pe Facebook, afirmând că violențele de vineri din Piața Victoriei, sunt doar un test, scopul real urmărit fiind ruperea statului român.

”Democratia si suveranitatea Romaniei sub asediu.
Primim tot mai multe informatii de la colegii patrioti din structurile de securitate ca se planifica noi violente. Atacurile de ieri (n.r. vineri) au avut doar un rol de test. Planul este deja pornit pentru Romania si Bulgaria, pe modelul Ucraina. Se urmareste ruperea Romaniei. In acest caz, daca Jandarmeria si Armata nu vor face fata, este nevoie sa ne organizam.

Vor nesupunere civica? Le dam supunere civica. Vor violente? Le vom raspunde. Vor sa arunce tara in aer pe modelul Ucraina? Suntem pregatiti sa le raspundem, suntem antrenati sa le raspundem pe masura.

Fac apel la toti ofiterii patrioti din serviciile de informatii, Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, fac apel si la rezervisti, fiti pregatiti. In situatia in care lucrurile vor degenera, ne vom organiza. Fiecare dintre voi stie ce are de facut. Actiunile noastre trebuie coordonate la momentul oportun cu fortele armate. Trupele de jandarmi trebuie sprijinite cu toate fortele” mai scrie fostul șef din SRI.

2 COMENTARII

  1. Pana la acest articol am crezut ca acest domn, care in trecut a facut parte din intelligence, este doar un profesionist antrenat in disimulare si intoxicare informationala. Acum am realizat de ce a ajuns un FOST: pentru ca nu pare sanatos. Propagarea in spatiul public al unor asemenea enormitati ca cele mentionate in acest articol il scop pe domnul FOST din randul oamenilor sanatosi. Ii doresc o viata cat mai putin ingreunata de dezavantajele bolii, pe care o are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here