Colonelul Dragomir a fost dur cu parlamentarii care au fluierat la legile Justiției, transmițându-le că sunt șantajați, înfricoșați de cătușe și de dosarele pe care le au.

”Pentru toți cei care au fluierat și au făcut azi circ în Parlamentul României le reamintesc: Boc a trecut noile coduri prin asumare. Lucru total neconstituțional. Coduri criminale împotriva drepturilor și libertăților individuale. Coduri masacrate deja de Curtea Constituțională. În 2016, Cioloș și Prună au modificat codurile printr-o ordonanță de urgență și au introdus grave încălcări ale drepturilor omului. Atunci nu mai fluierați? Atunci nu mai făceați circ?”, scrie pe blog fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

”Fluierați pentru că sunteți oameni politici șantajați, înfricoșați de cătușe și de dosarele pe care le aveți. Ați pus înaintea servirii cetățeanului și a libertăților sale ordinele pe unitate primite. Poporul vede asta și știe asta. Împreună, doar împreună vom reuși să readucem democrația și respectul legii în România. Sunt convins că vom reuși”, mai afirmă Dragomir.

 

 

Scandal în Parlament

Amintim că a fost scandal în Camera Deputaților, luni după-amiază, după ce s-au votat modificările la legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, la doar câteva zile după ce s-au adoptat într-o ședință maraton amendamentele la actul normativ.

Deputaţii PNL şi USR au încercat să boicoteze ședința abordând strategia dreptului la replică: un deputat care vorbea de la tribună invoca numele altui deputat prezent, care la rândul lui, potrivit regulamentului, avea dreptul să îi dea replica celui care i-a rostit numele.

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Gabriel Vlase, a tăiat în repetate rânduri microfonul membrilor opoziţiei şi la un moment dat chiar a pus capăt intervenţiilor deputaţilor PNL şi USR.

Deputaţii USR au fluierat pe tot parcursul sesiunii de vot, iar liberalii au bătut cu palmele în bănci.

 

6 COMENTARII

  1. Boc: rau pentru tara, bun pentru Cluj? Rezultatele le vedem in jurul nostru: supraaglomeratie, lipsa parcarilor, trafic infernal, un centru de-a dreptul mizerabil, lipsa centurii ocolitoare.

    In raspuns antecomentatorului meu, nu ne mai trebuie un alt coborat din munti sau emanat de pe la sate la conducerea Clujului, ci un clujean get-beget. Pusul pe capatuiala si lipsa mandriei apartenentei la acest oras, sunt specifice celor care s-au propasit aici, mai putin celor care s-au nascut aici.

  2. Minți și dezinformezi penalule,codurile au stat la umbra lui ponta luni de zile fără rezultat,apoi au fost asumate, văzând ticăloșia psd și a penalilor din partide. Încă ceva,codurile,pt.omul corect,cinstit nu au fost criminale,au fost pt.infractori,hoți, corupți cum ești tu,securistului! De aceea le mutilează bolșevicii lui drac.nea,motociclila,hunooooor. Lasă-ne,penalule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here