Someș Delivery 2018 va avea loc în 14-15 iulie în zona Parcului Armătura și va aborda tot segmentul de râu chiar de la firul ierbii! Proiectul este finanțat prin programul Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun. Cea de-a patra ediție a evenimentului lansează un concurs de proiecte artistice cu un buget de 25000 de lei. Termenul limită de aplicare e 30 mai și fiecare proiect va avea un plafon maxim de 6000 de lei.

Ca în fiecare an, echipa Someș Delivery își dorește implicarea artiștilor pentru a aduce o serie de idei de utilizare a malurilor Someșului, happening-uri, instalații artistice, amenajări temporare, evenimente comunitare și intervenții temporare de activare a Parcului Armătura!

Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca de 4 ani. În fiecare an este testat un nou segment de râu și sunt create noi oportunități și intervenții de mobilier precum: ponton, spații de joacă, accesibilizarea unor zone, etc.  Ediția 2018 va fi realizată împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here