Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a vorbit la Antena 3, despre condițiile în care stau fostul ministru și fosta șefă a DIICOT Alina Bica în închisoarea din Costa Rica.

Acesta a precizat că în închisoare nu este apă caldă, ci doar apă rece și nu i-a putut duce medicamente Elenei Udrea.

„Din ce am apucat eu să vorbesc cu ele nu au avut momentan niciun fel de probleme. Despre condițiile de acolo nu știu foarte multe pentru că nu am reușit să intru în penitenciar atât de mult încât să văd anumite detalii. Noi stăm de obicei separat într-o cameră.

Singurul lucru pe care îl știu despre condițiile de acolo este că nu au apă caldă – se spală doar cu apă rece, iar ea fiind o mamă care a născut acum două săptămâni are nevoie de anumite condiții și cei de la penitenciar nu m-au lăsat să-i aduc o anumită medicamentație de care ea are nevoie”, a spus Alexandrov.

Adrian Alexandrov a precizat că Elena Udrea și-a văzut fetița în arest.

„Situația Elenei e una nefericită. Prima dată când am fost cu fetița la ea, pentru că încerc să nu mă duc foarte des acolo pentru că plouă foarte mult aici – și ea având doar 10 zile nu este mediul tocmai propice să fac drumuri cu ea la Elena – în momentul în care a văzut-o a pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâșiat mie inima și sufletul. Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil. Nici nu cred că-și poate imagina cineva prin ce situație trecem în momentul de față „, a completat bărbatul.

Elena Udrea și Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audiență la un judecător săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două, a mai anunțat Adrian Alexandrov.

„Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audiență la un judecător din Costa Rica. Ele așteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here