Presedintele ANI, Catalin Macovei, sustine o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 21 iulie 2008. Agentia Nationala de Integritate (ANI) investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, primele rezultate fiind asteptate in circa doua luni, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI, Catalin Macovei. LASZLO MIHALY / MEDIAFAX FOTO

Curtea de Apel Cluj a decis că Valer Sălăgean, consilier local în localitatea Mociu, jud. Cluj, a fost în stare de incompatibilitate, potrivit unui raport al ANI.

”Respinge acţiunea formulată de reclamantul Sălăgean Valer în contradictoriu cu A.N.I. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare ce se va depune la Curtea de Apel Cluj sub sancţiunea nulităţii”, arată soluția pe scurt a instanței.

Potrivit ANI, ”în perioada octombrie 2016 – noiembrie 2018, două societăți comerciale în cadrul cărora persoana evaluată a deținut funcția de administrator, respectiv calitatea de asociat, au desfășurat operațiuni comerciale cu Comuna Mociu, județul Cluj, prin emiterea unui număr de 16 facturi fiscale, în valoare de 52.150,37 lei. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, se arată în raportul ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here