Consiliera localî USR de la Sectorul 2, Antheia Aleksandra Riesch, a fost o adeptă a Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) fondate și conduse Gregorian „Guru” Bivolaru, scrie lumeapolitica.ro

Antheia Aleksandra Riesch este un politician care a debutat în administrație odată cu apariția Uniunii Salvați Bucureștiul. Născută la 16 ianuarie 1977, Antheia Aleksandra Riesch are un trecut tumultos care nu a fost cunoscut de alegători în anul 2016, atunci când aceștia au propulsat-o în Consiliul Local al Sectorului 2, scriu jurnaliștii de la Lumea Politică.

Înainte de căsătorie, Antheia Aleksandra purta numele de Mutulescu. Ea apare sub acest nume între paginile dosarului „Extaz” instrumentat de procurori împotriva șefului MISA Gregorian Bivolaru. Dosarul se referă la traficul de persoane presupus a fi organizat de Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, iar Antheia Aleksandra Mutulescu apare acolo ca fiind prima adeptă a mișcării care a plecat ca dansatoare în Japonia și care s-a întors cu niște câștiguri considerabile, fapt care l-ar fi determinat pe Bivolaru să trimită și alte yoghine în țara Soarelui Răsare.

„Astfel, potrivit declaratiilor martorei Stoica Laura Veronica ( fila 691 – fila 695 – vol 76 ), numitele Bangau Rodica Popescu Vanda şi înv. Dochinoiu Diana au decis înfiintarea societatii „EXTAZ” SRL în momentul în care numita Mutulescu Antheia Aleksandra le-a relatat despre faptul ca a fost plecată în Japonia ca dansatoare, comunicându-le faptul ca se puteau câştiga sume substantiale din aceasta activitate” se arată în rechizitoriul din dosarul „Extaz”.

Citește continuarea pe lumeapolitica.ro

9 COMENTARII

 1. O adunatura de ciudati, cu tot felul de nume ciudate (cred ca le-au ales din ceva cartii de copii), cu nimic mai deosebiti ca restul politicienilor, loazeeee.

   • Ei n-or fi!!! Dar Danuț cu banuții de campanie bagați in buzunar…ASA E, phopulimea romana prefera securistii (URSS sau US-r cum e, macoveii, udreii, baseii) sau retarzii (PDS sau PLM) :)).
    Deaia a fost Ceasca (si el a plecat numai pentru ca au vrut americanii, nu romanii!).

 2. M-am săturat de voi jurnaliştii care luați informații din diverse surse şi nu mergeți nici o dată la fața locului să luați informațiile ,,la cald”.
  Eu sunt la această mult blamată MISA din 1991 şi nu am ,,descoperit”acest trafic de persoane ba din contră acest mult discutat şi blamat Gregorian Bivolaru pe mine m-a ajutat f. mult ! Vă doresc să faceți în continuare un jurnalism de calitate nu de 2 bani.
  O zi binecuvântată şi plină de inspirații Divine!

  • Vai de p..la ta Georgica. Ai pus „botu”. Vezi tu, cu imbecili ca tine s-a construit comunismul. Si pot sa pariez , ca in fata Stapanului Divin, poti sa juri ca „e asa cum crezi tu”… Ti-ai pus vreodata intrebarea despre „natura realitatii in care CREZI ca vietuiesti”?

   • Ba, esti tampit? Ce „natura realitatii..” visezi? Esti tacanit rau. Lasa omul in pace, e omul din 91 la MISA. Ii place acolo, sunt si multi altii. Si? ce te f* pe tine grija? Vorbesti de comunism? Tu ce faci? Dai dreptul la ideologie, securist de 2 bani ce esti? Nu vezi ca e manevra politica acest articol? Chiar si daca au info din vreun rechizitoriu e ilegal acest articol. Asta nu te alarmeaza, ca ii doare la basca pe astia si fac ce vor cu tara noastra? Ne fura pe fata si isi fac de cap fara nicio jena. Are femeia asta fata de dansatoare? Poate vrea sa faca ceva bun si astia nu stiu cum sa o dea jos mai repede. Calmeaza-te.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here