Alin Popoviciu

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a fost înștiințată ieri, 14.09.2020, de către Instituția Prefectului referitor la emiterea Ordinului privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean în Consiliul Județean Cluj a domnului Alin Popoviciu.

”O primă victorie a Organizației Județene Cluj a Partidului Social Democrat privind combaterea traseismului politic și pentru respectarea comunităților pe care aleșii locali le reprezintă. Precizăm că pentru aceste alegeri locale domnul Alin Popoviciu candidează din partea Partidului Național Liberal.

Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș consideră că: “Este o victorie de etapă, prin care am dorit să transmitem un mesaj alegătorilor și cetățenilor județului nostru privind respectarea valorilor fundamentale, democratice și instituțiilor statului român. Electoratul nu mai poate fi păcălit de discursurile mincinoase ale celor care au descoperit, peste noapte, valorile liberalismului. Este vorba de primari, consilieri județeni și locali ai Partidului Social Democrat care și-au trădat alegătorii și au ales calea oportunismului și a intereselor personale. Și așa vor rămâne în conștiința publică a comunităților!”, transmite PSD Cluj.

1 COMENTARIU

  1. bine bine, dar cand te ducea Alin cu masina lui la intalnirile PSD anterioare dosarului penal pentru angajarile sotiei tale cum era? Cand Alis platea microbuze pentru excursii de campanie cum era, domnule Cordos? Cand umblai cu GLE-ul cu sofer de 150 de kg atunci nu era traseist politic? Cat de penibil esti, maestre?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here