Cristian Turcu, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui, a demisionat a doua zi după ce a depus jurământul. Gestul a fost făcut după ce publicația Adevărul a făcut publice date despre trecutul controversat al politicianului.

Anunţul privind demisia din funcţie a consilierului judeţean Cristian Turcu a fost făcut, la B1TV, de preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta a încercat să explice situaţia consilierul ALDE, care în trecut a fost condamnat pentru trafic de minore.

„Nimeni nu s-a interesat atunci (în campania electorală n.r.), cetăţenii i-au acordat votul. Domnul Turcu şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean. Orice om mai poate şi greşi. Înţeleg că preşedintele CJ Ilfov a fost condamnat penal şi reabilitat, aşa am informaţii, aşa că un umil consilier judeţean…” a afirmat Dumitru Buzatu la B1TV, potrivit adevarul.ro.

Ulterior, preşedintele CJ Vaslui a admis că „toţi oamenii care sunt trecuţi pe liste” toţi oamenii care sunt trecuţi pe liste, ar trebui analizaţi. „N-a ştiut domnul Tăriceanu de toate candidaturile aflate pe listele partidului în cele 40 de judeţe Candidaturile sunt luate din randul oamenilor care au un pic de iniţiativă şi doresc să se implice. Nu doresc numai savanţii, geniile”, a completat Dumitru Buzatu.

Fost traficant de minore, Cristian Turcu a demisionat doar din funcţia de consilier judeţean. El ar fi rămas în continuarea consilier personal al vicepreşedintelui CJ Vaslui, Dan Marian (ALDE). Informaţia privind menţinerea ca funcţionar în cadrul CJ Vaslui, nu a fost, deocamdată, confirmată de oficialii instituţiei.

Cristian Turcu, candidat pe listele ALDE pentru un post de consilier judeţean la Consiliul Judeţean Vaslui a fost validat în funcţie pe 9 noiembrie, după ce alţi candidaţi, aflaţi în faţa sa pe listă au renunţat la mandat. Pe lângă postul de consilier judeţean, Turcu a fost ales şi în comisiile de specialitate ale CJ Vaslui, una dintre ele fiind cea de protecţie socială, protecţie copii şi învăţământ.

A vândut două surori unui proxenet, iar şefii locali de partid au închis ochii.

Citește și continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here