Popovici Alin solicita retragerea Licentei de Transport a firmei Fany ,solicitare care nu a fost facuta nici de catre procurorii DNA nici  de catre Instantele de Judecata .

Consilierul județean din partea PSD Alin Popovici patronul firmei de transport Auto Trust Corporation SRL (membra brandului ALIS ) impreuna cu partenerul sau de afaceri Liviu Jisa (cercetat  intr-un dosar complex pentru evaziune fiscala de 6.000.000 lei si anume 1.250.000 euro) patronul firmei de transport Tours Claus SRL (membra a brandului ALIS) încearcă prin orice mijloace să isi satisfaca propriile mofturi si anume sa dizolve firma  Fany Prestări Servicii SRL, societate deținută in concret de Olezia Cadar.

Doar că, în încercarea lui fara scrupule de a distruge si a elimina de pe piata firma Fany Prestari Servicii SRL(in urma verificarilor , Fany nu inregistreaza nici o datorie la ANAF la bugetul de stat sau local ,la persoane fizice sau juridice) consilierul judetean Alin Popovici nu evită de niciun fel potențialele riscuri de natură penală ce s-ar putea întoarce asupra lui ca un bumerang. Vorbim de fals în înscrisuri, nelăsând la o parte nici amenințările permanente si presiunile la adresa inspectorilor ISCTR,si toate aceste actiuni disperate pentru a elimina sub orice forma firma Fany de pe piata transportului de persoane . Pentru că consilierul judetean din partea PSD Popovici Alin „este bazat”,folosinduse de statutul sau de om politic si consilier judetean actionand in sens abuziv fara nici o temere considerandu-se pe tarlaua proprie !

In urma articolelor aparute in presa consilierul judetean Popovici Alin  sustine ca „a inregistrat sesizarea la ISCTR prin care cere explicit retragerea licentei de transport detinuta de Fany.Aparent ,in cadrul unui control de la ISCTR IT.4 cei de la Fany au prezentat un cazier judiciar in alb in care nu aparea istoricul cu condamnarea penala definitiva a sotilor Cadar si implicit a firmei Fany Prestari Servicii SRL prin care au efectuat operatiuni de EVAZIUNE FISCALA ’’.

 Persoana juridica S.C. Fany Prestari Servicii S.R.L.  NU a fost judecata pentru EVAZIUNE FISCALA ci pentru infractiuni de coruptie . Fapta de coruptie (DARE DE MITA) reprezentand vanzare unui autoturism VW Polo an de fabricatie 2006 care apartinea  firmei Fany in valoare de 3.000 lei – tatalui unui director din cadrul ARR .

Fany Prestari Servicii Srl a fost condamnata in urma procesului  pentru aceasta fapta de catre Instanta de Judecata la: 50.000 lei amenda (suma care a fost achitata de societate in data de 19 mai 2017 odata cu pronuntarea sentintei definitve ,si apare ca si platita in cazierul judiciar) si interdictia dreptului de a efectua traseul de Cluj –Napoca  – Aschileu pe o perioda de 3 (trei) luni, sanctiune care a fost executata.

Concret, Auto Trust Corporation SRL a făcut câteva sesizări înregistrate la ISCTR prin care cere anularea  Licenței de Transport deținută de Fany făcând referire la o clauză ”de bună reputație” (pe care o vom detalia pe larg într-un alt articol). Culmea, ”buna reputație” ne-o arată chiar consilierul judetean  Alin Popovici care a depus în fals aceste sesizări, semnând documentul în calitate de administrator al firmei Auto Trust Corporation SRL, când consilierul judetean Alin Popovici nici măcar nu deține această funcție. Sesizarea a fost depusă în 4.11.2019, iar potrivit datelor din Monitorul Oficial, Alin Popovici nu mai este administrator al firmei din decembrie 2018. 

”Societatea AUTO TRUST CORPORATION – S.R.L. HOTARAREA NR. 2/04.12.2018 a A.G.A a societății AUTO TRUST CORPORATION – S.R.L.

Subsemnații SIPOS VASILE SORIN, POPOVICI ALIN, asociați la societatea „Auto Trust Corporation” – S.R.L., cu sediul in Turda, Str. Clujului nr. 75A, jud. Cluj, înregistrata la ORC Cluj sub nr. J12/3659/1992, CIF RO2883129 in ședința A.G.A. am hotărât următoarele:

1. Revocarea din funcția de administrator a dlui POPOVICI ALIN.

2. Atribuțiile privind administrarea și reprezentarea societății față de terți și personalul salariat vor fi exercitate de dl HOSSU IULIU ALEXANDRU DUMITRU, cetățean român, născut la (….) în satul Rastoci, com. Ileanda, jud. Sălaj, [***domiciliu***] posesor al[***act identitate***] elib. de SPCLEP Cluj-Napoca la 08.052003, [***CNP***], pe durata nelimitata si cu puteri depline”, se arată în Monitorul Oficial. 

Presiuni și amenințări  pe banda rulanta pentru inspectorii ISCTR

În zecile de sesizari  depuse de Auto Trust Corporation SRL la ISCTR prin care solicită anularea Licentei de Transport pentru firma Fany,  consilierul judetean din partea PSD Alin Popovici ne uimește din nou cu abilitățile pe care le are să comande instituțiile statului. Practic, în sesizarile  respective depuse în lunile decembrie 2018, ianuarie ,martie ,iunie ,septembrie ,noiembrie 2019 Auto Trust Corporation SRL încheie cu notificarea celor de la ISCTR, respectiv că ”în cazul în care nu vor da curs cererii cu solutionarea de anulare a Licenței de Transport deținute de Fany Prestări Servicii, consilierul judetean Alin Popovici va  formula plângeri penale împotriva celor de la ISCTR, pentru abuz în serviciu”. 

Îi reamintim domnului consilier judetean din partea PSD Alin Popovici că nu e nevoie să facă presiuni și nici să amenințe in permanenta  inspectorii ISCTR pentru că există legi care obligă funcționarii statului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale, adică profesionist, transparent, eficient și imparțial. De asemenea, există consecințe și pentru cei care se joacă cu legea! Avem convingerea ca inspectorii ISCTR vor da dovada de profesionalism si nu se vor lasa intimidati de presiunile si amenintarile consilierului judetean Alin Popovici pentru ai satisface mofturile personale si vor aplica corect legea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here