Sursa foto: Facebook

Consilierul local PSD, Mătușan Vladimir, a participat la deschiderea noului an școlar 2022-2023 la „Colegiul Național”George Baritiu”.

El a scrie, pe pagina sa de Facebook, că educația este cea mai bună investiție, având un rol esențial în formarea oamenilor.

„Cu ocazia inceperii noului an școlar 2022-2023, am avut plăcerea de a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național”George Baritiu”. Prima zi de școala este prilej de bucurie, bucuria revederii colegilor dar și a profesorilor care au un rol extrem de important in formarea noastră ca oameni, dar și ca și caracter. Mult succes dragi elevi și profesori”, a scris Mătușan Vladimir.

Și edilul orașului Cluj-Napoca a fost prezent la deschiderea oficială a noului an școlar la Liceul „Onisifor Ghibu”. Emil Boc a declarat că „cele mai bine plătite slujbe în viitor sunt cele bazate pe cunoaștere.”

„Noi la Cluj am înțeles că viitorul nostru depinde de educație, pentru că nu mai avem un oraș cu industrie grea. Acum totul se bazează pe o economie a cunoașterii. Cele mai importante și mai bine plătite slujbe în viitor sunt cele bazate pe cunoaștere (…) Viitorul se bazează pe educație, de aceea multiplele investiții pe care le face Primăria, peste 20% din buget, sunt în educație”, a declarat Boc în discursul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here