Șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Daniel Tămaș, a fost destituit din funcție, după ce Curtea de Apel a decis la începutul lunii octombrie că eliberarea sa din funcție în 2017 a fost legală. Începând de marţi, 10 noiembrie, Daniel Tamaş nu mai are calitatea de angajat al DGASPC Cluj. Prin urmare, Consiliul Județean Cluj a solicitat persoanelor care exercită acum atribuțiile de director DGASPC Cluj să interzică accesul în instituție al fostului şef Daniel Tămaş și a avertizat că toate actele semnate de acesta sunt lovite de nulitate.

„Având în vedere încetarea raportului de serviciu al domnului Tămas Claudiu Daniel în data de 04.11.2020, vă informăm următoarele:
– După această dată, orice plată a drepturilor salariale aferente domnului Tămaş Claudiu Daniel este ilegală şi orice act semnat de către acesta este nul de drept, întrucât acesta nu mai are calitatea de angajat al DGASPC;
– Atribuţiile funcţiei de director general sunt preluate de către înlocuitorii din fişa postului.
De asemenea, vă solicităm să interziceţi accesul în instituţie al domnului Tămaş Claudiu Daniel întrucât acesta nu mai are calitatea de angajat al DGASPC”, se arată într-un document trimis de CJ Cluj către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here