Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că în ultima lună au fost efectuate peste 30 de controale pe șantierele din localitate, în urma cărora au fost aplicate 18 sancțiuni de aproape 26 de mii de lei pentru construcții realizate fără autorizație.

„Peste 30 de controale au fost efectuate în ultima lună pe șantierele din Florești.

Au fost aplicate 18 sancțiuni de aproape 26 de mii de lei pentru construcții realizate fără autorizație, modificări de fațade sau compartimentări interioare făcute cu încălcarea autorizațiilor emise.

În toate aceste situații, în afară de sancțiuni au fost prevăzute și măsuri complementare: oprirea lucrărilor, respectiv intrarea în legalitate, dar numai cu respectarea prevederilor legale.

În cazurile verificate, acolo unde nu se va urma procedura legală, vom solicita demolarea lucrărilor și construcțiilor ilegale, prin intermediul instanței de judecată.

Până în prezent am înaintat în instanță zece dosare, dintre care unul a și fost câștigat de administrația publică locală, în primă instanță.”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Citește și: Scandalul din PMP Cluj continuă. Doi președinți se luptă pentru cea mai înaltă funcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here