Oamenii au nevoie de ambalaje de cea mai buna calitate si in momentul in care afla sursa de unde isi pot procura, se grabesc sa comande cat mai multe, sa le aiba la indemana in situatii de urgenta.

Ce calitati trebuie sa aiba un ambalaj, sa fie dorit de cat mai multi cumparatori?

1.Sa fie universal. Exista tipuri de ambalaje gandite in asa fel, incat sa pui si obiecte in ele, dar si lichide, produse rezistente, dar si foarte sensibile. Este foarte linistitor pentru un antreprenor sau gospodar sa stie ca are la dispozitie un numar mare de ambalaje in care poate pune orice.

Galetile cu capac din plastic si containere termoizolante fac parte din aceasta categorie de ambalaje.

In ele se pot pune legume si fructe, apa, miere, stiuleti de porumb, cartofi si in cazul in care se murdaresc, pot fi spalate si par ca noi.

Analizand ambele tipuri de ambalaje universale, realizam faptul ca este mult mai eficient containerul, fiindca i se poate fixa foarte bine capacul , in timp ce nu poti merge cu o galeata plina, avand capacul pus. Uneori avem nevoie sa securizam produsele, in special cele alimentare. Am scos mierea de pe rame, daca o lasam neacoperita, oportunistii pot profita. Nu avem nevoie de gunoaie, de furnici, de albine sau muste in miere. In container va sta perfect laptele muls de la oi sau de la vaci, inainte de procesare, carnea inainte de a fi asezata in pungi sau caserole din plastic si pusa in combinele frigorifice.

Containerele sunt ideale pentru transportul produselor fragile, dar si a suruburilor si a piulitelor foarte mici care pot fi pierdute.

2. Sa fie realizate din material foarte rezistent. De ceva timp, galetile din tabla se oxideaza sau se gauresc rapid, cu toate ca sunt mai scumpe decat cele din plastic. In plus, cele metalice sunt lipite, in timp ce ambalajele din plastic realizate dintr-o bucata (probabil sunt turnate). Plasticul de calitate premium care este folosit de Schoellerallibert.com da clasa tuturor celorlalte ambalaje, fiindca rezista si la temperaturi variate, chiar si la substante periculoase la care alte materiale cedeaza.

3. Sa fie personalizate cu insemnele firmei sau ale fermei, sa aiba culoarea dorita de cumparator. In cazul intreprinzatorilor, ambalajele personalizate pun in valoare produsele de calitate excelenta care se afla in ele, in cazul gospodarilor individuali, acesti vor sa nu mai piarda ambalaje atat de scumpe sau sa nu le fie schimbate cu altele care apartin altor persoane.

4. Sa poata fi comandate online atat in pandemie, cat si in perioadele de campanie agricola, cand este mare nevoie de ele. Apreciez producatorii care se gandesc la timpul clientilor. Timpul ne costa de fapt cel mai mult. In plus, la timpul pierdut s-ar adauga si cheltuielile legate de deplasarea la magazin sau la sediul firmei. Prin urmare, este admirabil sa stai la birou si sa pui in cosul virtual sau sa soliciti telefonic cate containere din plastic ai nevoie.

5. Daca se poate (si se poate fiindca dezvoltarea comertului online este fara precedent), marfa sa fie livrata la adresa precizata. O alta cheltuiala s-a simplificat sau a trecut din grija cumparatorului in cea a vanzatorului: este vorba de transportul cumparaturilor la adresa indicata.

6. Sa fie reciclabile si sa nu afecteze mediul cu procesul de obtinere a materiei prime. De pilda pentru laditele din lemn se taie padurile masiv si este pacat.

Ti-am indicat sursa de ambalaje din plastic de cea mai buna calitate si te rog sa intri si tu pe site, fiindca vei descoperi multe ambalaje si informatii utile.

Printre cele 1000 de produse ale magazinului vei gasi ladite pentru legume-fructe si nu este gospodina care sa nu isi doreasca aceste ambalaje cu ajutorul carora isi face ordine in camara si in pivnita. O alta informatie utila este aceea ca in cazul in care iti doresti un anumit ambalaj din plastic care nu se afla in stocul magazinului si nu a fost fabricat inca, se va face la comanda ta.

Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu reprezentantul firmei si sa ii descrii exact cum sa arate acel ambalaj si la ce sa fie folosit.

In cel mai scurt timp posibil vei fi proiectantul unui produs nou, iar daca testerul te va satisface pe deplin, ambalajul respectiv se va fabrica in cantitati industriale.

Toate ambalajele din plastic pot fi spalate dupa fiecare utilizare si aceasta este o alta veste buna.

Schoellerallibert.com inoveaza de decenii piata ambalajelor din tara noastra si din lumea intreaga, de aceea sa avem incredere in produsele puse la dispozitie.

Experienta acestui producator a determinat aparitia celor 1000 de produse utile si a serviciilor de personalizare si de efectuare a unor ambalaje pe comanda.

Containerele termoizolante prezentate la inceput se folosesc in industria medicamentelor, a cosmeticelor, in industria alimentara, dar si la ferme.

Produsele se transporta mult mai usor in aceste containere care sunt prezavute cu manere pentru prinderea usoara, dar se pot stivui pentru o manipulare mecanizata, pentru economisirea spatiului si usurarea muncii oamenilor.

In timp, ambalajele din plastic s-au perfectionat enorm, iar noi culegem roadele tuturor acestor inventii.

In prezent, comertul civilizat nu s-ar putea face fara aceste ambalaje, iar omului modern i-ar fi foarte greu, fiindca am devenit dependenti de ele.

Sa profitam de acest magazin in care gasim cele mai bune ambalaje din tara si sa le comandam din timp! Nu ne costa nimic sa intram pe site-ul magazinului si sa realizam o lista a dorintelor cu ambalajele de care avem nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here