După ce licitația pentru „Realizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş – Ungheni şi Drum de legătura” a fost contestată la CNSC și în instanță, CNAIR a atribuit contractul în valoare de peste 210 milioane de lei, fără TVA, asocierii Itinera Spa – Retter Projectmanagement SRL.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă în regim de Fidic Roşu: Lotul 1 – Târgu Mureş – Ungheni în lungime de 4,5 kilometri şi a unui drum de legătura în lungime de 4,7 kilometri.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni.

„Menţionăm că ofertantul declarat câştigator a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 9 ani. Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestaţiilor, adică 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii”, au menţionat reprezentanţii CNAIR.

În situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR va trebui să aştepte şi soluţionarea acestora în vederea iniţierii procesului de semnare a contractului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here