Un bărbat din Texas, în vârstă de 24 de ani, este acuzat de crimă. Acesta ar fi încercat manevre de wrestling asupra unui copil de 1 an, care a fost lăsat în grija lui. Acesta a murit la spital în urma a mai multor leziuni interne.

Printre numeroasele răni ale micuțului este inclusă o fractură a craniului, însă suspectul, Marvin Rex Lake, susține că nu este el vinovat de toate rănile copilului.

Nu i-am rănit capul. Am provocat doar rănile interne“, le-ar fi spus Lake anchetatorilor.

Săptămâna trecută, Lake l-a avut în grijă atât pe Ahren Joshua DeHart, copilul ucis, cât și pe alți doi copii, printre care un sugar, a scris Poliția în mandatul de arestare. Ahren era copilul unei femei care plecase la muncă, în timp ce o altă persoană, numită „martor Schneider“ de către Poliție, era părintele celorlalți doi copii, care, de asemenea, au suferit răni, potrivit KFOX 14.

Filmul evenimentelor

Pe 13 aprilie, în jurul orei 17.00, Ahren părea să fie „în stare bună de sănătate“ în timpul unui apel video între Lake și cei doi părinți. Însă, ulterior, în jurul orei 21.30, Lake l-a sunat pe Schneider și a susținut că Ahren „a vomitat o substanță roșie“, potrivit declarațiilor martorului.

După ce părinții s-au întors la apartament în jurul orei 00.00, au sunat la paramedici, iar Ahren a fost internat ulterior într-un spital, având numeroase răni, pe care personalul medical le-a descris ca fiind „neîntâmplătoare“. Băiatul a suferit leziuni cerebrale, o fractură de craniu, hemoragii pulmonare, leziuni abdominale și vânătăi, au spus autoritățile.

În cele din urmă, micuțul a murit vinerea trecută, 16 aprilie, după ce medicii au decis să îl deconecteze de la aparate.

„Medicii au decis să deconecteze totul și să-l lase să moară” Lawrence DeHart, unchiul băiatului

Eram cu toții la spital când s-a luat decizia ca medicii să deconecteze totul și să-l lase să moară. Niciodată în viața mea nu am crezut vreodată că vom trăi asta eu, familia mea, un cuplu proaspăt căsătorit, în vârstă de 20 de ani, cu un copil de 1 an“, a declarat Lawrence DeHart, unchiul băiatului.

La scurt timp, suspectul le-a spus anchetatorilor că el și băiatul stăteau pe fotoliu și se uitau la televizor, când Lake a decis să încerce „mai multe mișcări de wrestling” asupra micuțului. Mai târziu, bărbatul s-a supărat pe copil pentru că a rupt o pernă, așa că l-a strâns cu putere pe băiețel fără să fie conștient de forța pe care o are.

Citește și: Polițistul care l-a imobilizat pe George Floyd a fost condamnat pentru crimă

Sursă: alephnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here