Duminica în Mallul Vivo un copil de aproximativ 5-6 ani s-a pierdut . A fost gasit dezorientat de o femeie care a decis să îl ajute. Realizând că cel mic se pierduse de părinți a plecat catre secția de informații pentru a-i putea gasi supraveghetorii.

Mămici! Băiețel de 5-6 ani, în parcare la Polus, s-a pierdut de părinți, cineva e cu el momentan, eu am venit la informații să anunțe cineva prin microfon, dar nu le merge sistemul și nu pot face nimic, au anunțat agenții de pază și atât. Băiețelul are bluza roșie și pantaloni albaștri!”, a scris clujeanca ce l-a găsit pe cel mic în parcarea magazinului pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-napoca.

La aproximativ cinci minute după postarea clujencei pe grupul de Facebook, o altă mămică îngrijorată a scris în comentarii că cel mic a dispărut din nou, cu tot cu doamnele care l-au găsit inițial. 

Acum am venit înapoi în parcare cu agenții de pază și nu mai găsim băiețelul, nici doamnele care au rămas cu el, căutăm în toată parcarea”, a scris aceasta. 

Cum e posibil ca un copil să se piardă de două ori? Am înțeles că părinții poate nu au fost atenți și cel mic s-a pierdut, dar și a doua oară?”, scrie o internaută care urmărește decursul incidentului. 

Deocamdată nu se știe unde a dispărut copilul cu cele două doamne care l-au găsit prima dată.

1 COMENTARIU

  1. În fiecare duminică, pe lângă toate bisericile din România, sunt trimiși la cerșit mii de copii minori. Oare politicienii din țara asta vor dori să ia măsurile legale, impuse de Lege, pentru a-i decădea din drepturile părintești de iresponsabilii care-i împing pe minori la cerșit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here