Imagini șocante apărute pe Facebook. Un copil a fost umilit și amenințat chiar de iubitul mamei sale, deghizat în Moș Crăciun.

Pe imagini se observă cum un bărbat, care era îmbrăcat cu un costum de Moș Crăciun, îl amenință pe copil, care plânge, speriat, într-un colț.

Bărbatul lovește parchetul cu un obiect, care pare a fi o coadă de mătură. În tot acest timp, mama sa pare amuzată de acest incident, fără să intervină pentru a-și apăra fiul, vizil traumatizat, conform reporterntv.ro.

Aceasta își îndeamnă copilul să-i promită “Moșului” că va fi cuminte. Copilul, terifiat, spune că va fi cuminte.

Autorităţile s-au autosesizat în acest caz şi au deschis o ancheta.

Tatăl natural al copilului a primit imaginile pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Nasaud.

Din primele informaţii se pare că părinţii sunt despărţiţi, iar copilul se află în grija mamei. De sărbatori, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului – pentru bucuria copiilor. Concubinul s-a costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare.

https://www.youtube.com/watch?v=IOGBtEsOWBk

4 COMENTARII

  1. Nu era unchiul copilului? Parca asa am vazut la stiri.
    Oricum ceea ce s-a intamplat ii de nedescris. Parca a înnebunit toata lumea…… Trist oricum. Imi pare rau de copilas. 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here