O adolescentă de doar 13 ani a fost răpită, duminică, de doi bărbați, care au urcat-o cu forța într-un autoturism, au dus-o pe un câmp, unde unul dintre răpitori a violat-o. Individul a chemat apoi un al treilea bărbat, care, la rândul lui, a violat-o pe fetiță. Cu toții au fost reținuți de polițiști.

„La data de 17 iunie, în jurul orelor 17,35 o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că, în jurul orelor 17:15, fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Farcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 și 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu, potrivit oltalert.ro.

 În urma primelor cercetări, cei trei bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Ei urmează ca, marți, să fie prezentați instanței de jduecată cu propunerea de arestarea preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here