Senatorul PSD Alexandru Cordoş a decis ieri să-şi depună demisia de onoare din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei PSD Cluj. Decizia vine ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca.
Senatorul consideră că a aşteptat din partea conducerii organizatiei judetene o reacţie fermă cu privire la înfrângerea din alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca din luna februarie, unde organizaţia a obţinut un scor extrem de scăzut, reacţie prin care conducerea trebuia să-şi asume eşecul.
„În acest context, al lipsei totale de responsabilitate a conducerii PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoş a ales să se retragă din acest for, asumându-şi  pe această cale rezultatele electorale”, se arată în comunicatul de presă care anunţă demisia din funcţia de preşedinte executiv.
„Senatorul Alexandru Cordoş denunţă pe această cale şi lipsa acută de comunicare din interiorul organizaţiei, cu repercursiuni asupra întregii filiale. De asemenea, senatorul atrage atenţia cu privire la izolarea şi desconsiderarea organizaţiilor locale  din judeţul Cluj care în mod paradoxal, au avut rezultate foarte bune la alegerile generale, în ciuda unor jocuri de culise”, arată comunicatul remis de biroul parlamentar al senatorului. (S.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here