sursă foto - IPJ Cluj

În perioada 11-12 octombrie, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca împreună cu jandarmii au demarat activităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

La nivelul judeţului Cluj, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.000 de lei, în contextul pandemiei de Coronavirus, potrivit IPJ Cluj.

Asftel, în cele 2 zile, au fost legitimate peste 410 persoane, verificate 96 de autovehicule şi 94 de mijloace de transport în comun.

De asemenea, au fost verificaţi operatori economici din întreg municipiul, o atenție deosebită fiind acordată zonei centrale, străzii Piezișă, mall-urilor, precum și sălilor de evenimente.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale.

Pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020.

Totodată, pentru abateri de la normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, s-a impus aplicarea unui număr de 38 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii rutieri au aplicat 81 de sancţiuni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here